Bloggnorge.com // Linny
Start blogg

Linny

Mitt liv i grannlandet Norge

Mycket nu

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 27. april , 2018 kl. 17:35

Haft så mycket att göra att inte blivit mycket tid att blogga tyvärr.

Börjar komma in bättre och det är kul. Känns mer som hemma nu vilket är skönt.

Åter en arbetsvecka  som nu nått sitt slut. Haft en vecka full med jobb väldigt kul också med att testa på att få vara lärare för femteklassare. En utmaning som jag verkligen uppskattade att få ta mig an. Sedan blev det vanliga jobb som smed på i förskoleklass och en etta.

Fredag bestod av tränande där jag nu efter allt mitt slit kört lite för hårt på löpbandet. Resultatet är att jag blir tvungen vila lördag och söndag från gymmet i värsta fall om mitt knä fortfarande gör ont vila på måndag.

Förra lördagen var årets första gång jag drack vin och det var Cono Sur och efter en halv flaska med det fick jag en väldigt underlig dialekt tydligen. Vet inte hur den kom fram eller hur jag började men den var där. Vi pratade och tittade lite på galan på TV och efter lite om och men blev jag övertalad att fara till en sport bar. Inte riktigt mitt ställe när dom bara stod stilla på dansgolvet. Och väldigt jobbiga stereotypiska straighta människor med säckiga jeans och huvtröja på en bar i lördag kväll.

Helg igen och får se vad som händer!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.